Spoedgevallendienst

Buiten de openingstijden van onze praktijk is er waarneming geregeld binnen de weekenddienstgroep Noord-Oost Friesland. Indien er sprake is van nabloedingen, ongevallen of acute pijngevallen, kunt u contact opnemen met de dienstdoende tandarts.

U kunt telefonisch contact opnemen met de praktijk via ons telefoonnummer 0511-464308. U wordt door het antwoordapparaat op de hoogte gebracht van de dienstdoende tandarts. Houdt u pen en papier bij de hand voor het noteren van de gegevens. Ook staat in de regionale kranten (Actief) vermeld, wie het komende weekend dienst heeft. Tevens vindt u hier een overzicht met de indeling van de weekenddienstregeling voor de eerste helft van 2020.

U kunt contact opnemen met de dienstdoende tandarts door te bellen met het telefoonnummer dat ingesproken is op ons antwoordapparaat. Een deel van de tandartsen in de regio hanteert een spreekuur dat om 11 uur precies aanvangt. Sommige tandartsen zult u zelf aan de lijn krijgen. Zij zullen met u, indien noodzakelijk, een afspraak inplannen. 

Houdt u er rekening mee dat er contant afgerekend moet worden. U wordt verzocht een identiteitsbewijs en zorgpas mee te nemen.

 

 

 

 

Websiteinstellingen
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg