Wij zijn vanaf donderdag 23 april weer beperkt open voor reguliere patiëntenzorg, na advies van de beroepsorganisaties voor de mondzorg in afstemming met het RIVM, het ministerie van Volksgezondheid en de IGJ (Inspectie Gezondheidszorg). We hebben er na uitgebreid overleg voor gekozen om voor reguliere mondzorg alleen mensen toe te laten in de praktijk waarvan we met vrij grote zekerheid weten dat ze gezond zijn. Wij zullen, voordat wij een afspraak met u maken, u een aantal gezondheidsvragen stellen. We hanteren momenteel een aangepaste behandelagenda. Afspraken voor controle kunt u voorlopig niet inplannen via de website. 

Omdat handhygiëne bij deze virusuitbraak een belangrijke bron van besmetting blijkt te zijn, zullen wij u bij betreden van de praktijk vragen uw handen te desinfecteren met handalcohol. We verzoeken u daarna uw gezicht en zaken zoals mobiele telefoons niet meer aan te raken. In de wachtruimte en bij het maken van afspraken proberen we met elkaar zo goed mogelijk de 1,5 meter afstand te bewaren die door de Rijksoverheid wordt geadviseerd.
In de behandelkamer houden we ons aan de Richtlijn Infectiepreventie in Mondzorgpraktijken en hebben we aanvullende hygiënemaatregelen genomen.

Nog wat extra aanwijzingen:

Heeft u vragen of wilt u meer informatie, dan kunt u ons telefonisch bereiken via 0511-464308.