Nieuws

Baby geboren!

Op 9 maart 2021 is onze tandarts Grace bevallen van een prachtige zoon! Zijn naam is David. Moeder en zoon maken het goed. In juni zal Grace terugkomen van haar zwangerschapsverlof, tot die tijd neemt Robert voor haar waar.

Lees verder »

Digitale nota

Vanaf 6 april 2021 ontvangt u uw nota digitaal: gemakkelijk en snel via iDEAL te betalen. Voor het veilig verzenden is het belangrijk dat uw actuele mobiele telefoonnummer en e-mailadres bij ons bekend zijn. Wilt u uw rekening liever per post blijven ontvangen? Dan kunt u dit aan de balie

Lees verder »

Vriendelijk verzoek: draag een mondkapje!

Op advies van onze beroepsorganisatie (KNMT) vragen wij u om een niet-medisch mondkapje in onze praktijk te dragen, voor uw en onze veiligheid. De behandelaar geeft in de behandelkamer aan wanneer u het mondkapje af mag doen. Wij werken sinds de uitbraak van de coronapandemie volgens de Leidraad Mondzorg Corona.

Lees verder »

Preventie-assistente Jeltje bevallen van een zoon!

Op 6 augustus j.l. is onze preventie-assistente Jeltje bevallen van een prachtige zoon! Zijn naam is Rudmer. Moeder en kind maken het goed! In november zal Jeltje weer terugkomen van haar zwangerschapsverlof. Tot die tijd zal Aldijana, afgelopen jaar onze stagiaire en inmiddels geslaagd, haar taken overnemen!

Lees verder »

Weer een baby geboren!

Op 2 mei is onze tandarts Anneke bevallen van een prachtige dochter! Haar naam is Nora. Moeder en dochter maken het goed. In augustus zal Anneke terugkomen van haar zwangerschapsverlof, tot die tijd neemt Robert voor haar waar.

Lees verder »

Beperkte hervatting reguliere mondzorg per 23 april

Wij zijn vanaf donderdag 23 april weer beperkt open voor reguliere patiëntenzorg, na advies van de beroepsorganisaties voor de mondzorg in afstemming met het RIVM, het ministerie van Volksgezondheid en de IGJ (Inspectie Gezondheidszorg). We hebben er na uitgebreid overleg voor gekozen om voor reguliere mondzorg alleen mensen toe te laten

Lees verder »