Nieuws

Vriendelijk verzoek: draag een mondkapje!

Op advies van onze beroepsorganisatie (KNMT) vragen wij u om een niet-medisch mondkapje in onze praktijk te dragen, voor uw en onze veiligheid. De behandelaar geeft in de behandelkamer aan wanneer u het mondkapje af mag doen. Wij werken sinds de uitbraak van de coronapandemie volgens de Leidraad Mondzorg Corona.

Lees verder »

Preventie-assistente Jeltje bevallen van een zoon!

Op 6 augustus j.l. is onze preventie-assistente Jeltje bevallen van een prachtige zoon! Zijn naam is Rudmer. Moeder en kind maken het goed! In november zal Jeltje weer terugkomen van haar zwangerschapsverlof. Tot die tijd zal Aldijana, afgelopen jaar onze stagiaire en inmiddels geslaagd, haar taken overnemen!

Lees verder »

Weer een baby geboren!

Op 2 mei is onze tandarts Anneke bevallen van een prachtige dochter! Haar naam is Nora. Moeder en dochter maken het goed. In augustus zal Anneke terugkomen van haar zwangerschapsverlof, tot die tijd neemt Robert voor haar waar.

Lees verder »

Beperkte hervatting reguliere mondzorg per 23 april

Wij zijn vanaf donderdag 23 april weer beperkt open voor reguliere patiëntenzorg, na advies van de beroepsorganisaties voor de mondzorg in afstemming met het RIVM, het ministerie van Volksgezondheid en de IGJ (Inspectie Gezondheidszorg). We hebben er na uitgebreid overleg voor gekozen om voor reguliere mondzorg alleen mensen toe te laten

Lees verder »

Zwangerschapsverlof Anneke

Vanaf 24 februari is tandarts Anneke Huijser van Reenen met zwangerschapsverlof gegaan. Zij verwacht in april haar eerste kindje. Tijdens haar zwangerschapsverlof zal Robert Huijser van Reenen waarnemen voor haar. In augustus zal Anneke haar werkzaamheden weer oppakken. 

Lees verder »

Baby-nieuws!

Op 27 januari j.l. is onze preventie-assistente Dieuwke bevallen van een prachtige zoon! Zijn naam is Sverre. Moeder en kind maken het goed! In mei zal Dieuwke terugkomen van haar zwangerschapsverlof.

Lees verder »