Spoedgevallen

Buiten de openingstijden van onze praktijk is er waarneming geregeld binnen de weekenddienstgroep Noord-Oost Friesland. Indien er sprake is van nabloedingen, ongevallen of acute pijngevallen, kunt u contact opnemen met de dienstdoende tandarts.

U kunt contact opnemen met onze praktijk via telefoonnummer 0511-464308. U wordt door het antwoordapparaat op de hoogte gebracht van de dienstdoende tandartsenpraktijk. Houdt u pen en papier bij de hand voor het noteren van de gegevens. 
Ook staat in de regionale kranten (Actief) vermeld, wie het komende weekend dienst heeft. Tevens vindt u hier een overzicht met de indeling van de weekenddienstregeling voor de tweede helft van 2021 en hier de indeling van de eerste helft van 2022. 

Een deel van de tandartspraktijken in de regio hanteert een spreekuur dat om 11 uur precies aanvangt. Sommige tandartspraktijken werken volgens afspraak en zullen met u, indien noodzakelijk, een afspraak inplannen.

Houdt u er rekening mee dat er contant afgerekend moet worden. U wordt verzocht een identiteitsbewijs en zorgpas mee te nemen.